Jäivätkö tehtäväsi viimeksi kesken? Jatka kirjautumalla
Syötä henkilökohtainen ID ja salasanasi palataksesi tehtäviin

Pohdintatehtävät - pohdi omaa uratyyppiäsi ja syvennä urasuunnitteluasi

Tämä osio jakautuu kahteen eri tehtäväalueeseen. Minun urapolkuni -tehtäväalue esittelee sinulle seitsemän eri uratyyppiä, joiden tarinoiden avulla pääset peilaamaan omaa urapolkuasi. Minun urateemani -tehtäväalueessa voit puolestaan syventää omaa urasuunnitteluasi ja siihen liittyviä teemoja. Voit tallentaa tehtäväsi työskentelysi aikana, voit tulostaa ne tai palata tehtävien pariin myös uudestaan. Muista ottaa palvelun sinulle luomat käyttäjätunnus ja salasana talteen, niin pääset palaamaan tehtäviisi.

Minun urapolkuni

+ Lue lisää - Pienennä
Töissä.fi-kertomuksissa on kerrottu erilaisista urapoluista ja näiden pohjalta on mahdollista löytää erilaisia uratyyppejä.

Minun urateemani

+ Lue lisää - Pienennä
Tämän pohdintatehtävän avulla voit työstää urateemaa, joka kyselyn perusteella askarrutti sinua eniten. Voit myös pohtia jo tekemääsi teemaa, joka vaatii vielä lisäpaneutumista ja ajatusten selkiyttämistä. Voit myös pureutua teemoihin läheisesti liittyviin aihealueisiin ja kirjoittaa esimerkiksi motivaatiosta, omista voimavaroista ja niiden riittämisestä, osaamisestasi ja sen markkinoinnista, työn ja muun elämän yhdistämisestä, jännittämisestä, elämäntilanteesi pulmista tai jostakin muusta aiheesta, joka koskettaa sinua henkilökohtaisesti.